Lyngby fortsætter kursen mod Superligaen

17/04/2016

Med en 2-0-sejr over Næstved på udebane søndag eftermiddag holder Lyngby Boldklub solidt fast i førstepladsen i 1. division. Dermed har klubben kursen rettet mod endnu en tur i Alka Superligaen.

Lyngby kom godt fra start, da Næstveds Søren Jensen efter 20 minutter måtte se sig noteret for et selvmål, der bragte Lyngby foran 1-0.

Og fem minutter inde i anden halvleg stod Lyngbys Bradley Ralani for et pragtmål, da han drejede et flot spark ind bag Næstved-målmanden.

Med sejren er Lyngby oppe på 53 point med seks point ned til AC Horsens på andenpladsen og otte point til Silkeborg på tredjepladsen. Silkeborg blev også noteret for tre point på grund af en skrivebordssejr over konkursramte FC Vestsjælland.

De tre øverste pladser i rækken sikrer oprykning til Superligaen, og i kampen om de tre pladser lykkedes det også AC Horsens at hente vigtige point med en 2-1-sejr over FC Roskilde, der huserer i den nederste del af rækken.

Roskilde var foran gennem det meste af kampen, men med lidt mere end ti minutter tilbage af kampen fik Horsens' Delphin Tshiembe udlignet. Og i sidste minut sikrede Horsens sig de tre point på en scoring af Kjartan Finnbogason.

Horsens er med 47 point på andenpladsen to point foran Silkeborg, der har to point ned til Vejle på fjerdepladsen, der torsdag tabte 2-3 til FC Helsingør.

Horsens har dog spillet en kamp mindre end de andre hold i toppen, og ligger derfor godt til i oprykningskampen.

På femtepladsen satte FC Fredericia point til med et 0-3-nederlag til HB Køge, mens også Vendsyssel FF tabte 2-1 til Skive.