Lyngby henter kantspiller i David Nielsens eksklub

Lyngby Boldklub kunne fredag præsentere sommerens første forstærkning til superligaholdet.

Det drejer sig om den norske kantspiller Kristoffer Larsen, som Lyngby har hentet i den bedste norske fodboldrække hos Brann.

Kantspilleren, der hovedsageligt gør sig i venstre side, har skrevet en toårig kontrakt med Lyngby, og det glæder cheftræner David Nielsen, som tidligere har spillet i Brann.

- Han er en rigtig dygtig spiller med en god fart, teknik og spilforståelse, og det er også en spiller som vi har jagtet i flere omgange.

- Kristoffers profil passer på samtlige præferencepunkter, jeg har til vores kantspillere, og når han er på sit bedste, er han en elektrisk spiller, siger David Nielsen til klubbens hjemmeside.

Kristoffer Larsen har spillet mere end 100 kampe for Brann og har i karrieren også været en tur forbi Hønefoss.

På det seneste er han havnet på bænken i Brann og har derfor været på markedet efter mere spilletid.

- Han kommer fra en storklub i skandinavisk målestok, så han er vant til et højt mentalt stressniveau fra omgivelserne.

- Kristoffer skal selvfølgelig omstille sig lynhurtigt til et nyt land og en bedre liga, og den opgave har min stab alle værktøjerne til at hjælpe ham med. Både fodboldmæssigt og mentalt, lyder det fra David Nielsen.

Kristoffer Larsen har underskrevet en kontrakt frem til 30. juni 2018 og støder til Lyngby i forbindelse med sommerens første træning 20. juni.

- David Nielsen har fulgt mig længe og kan lide mig som spiller. Han ser kvaliteter, han håber, jeg vil udfolde i Lyngby. Det bliver spændende med en ny klub i et nyt land, fortæller Larsen til Brann.no.

Larsen har scoret 17 mål i 109 kampe for Brann i løbet af sine seks sæsoner i klubben.

/ritzau/

Dagens Gossip