Lyngby skuffer i uafgjort målfest mod bundprop

22/10/2015

Der blev rokket ved Lyngbys hjemmebaneform, da FC Vestsjælland torsdag gav topholdet i 1. division kamp til stregen.

Opgøret i Lyngby i den næstbedste række endte med forrygende 4-4 efter et tæt parløb kampen igennem.

I torsdagens sene kamp tog Vendsyssel FF imod Vejle, og det var et møde mellem rækkens nummer to og tre. Det møde slap Vendsyssel bedst fra, da hjemmeholdet vandt 2-0 efter to scoringer på hovedstød.

Simon Okosun bragte Vendsyssel foran efter en halv time, mens Jens-Kristian Sørensen sørgede for slutresultatet efter en times spil.

Resultaterne betyder, at Lyngby fortsat indtager førstepladsen i rækken med 29 point - ét mere end Vendsyssel FF, der dog har spillet en kamp færre.

Vejle forbliver på 21 point, men AC Horsens overtager med samme pointantal den vigtige tredjeplads, som i denne sæson giver oprykning.

Trods den fornemme indsats mod Lyngby ligger FC Vestsjælland fortsat sidst i rækken med otte point.

Jesper Christjansen bragte planmæssigt Lyngby foran efter 18 minutter, men så besluttede gæsterne, at der skulle ske noget.

På ti minutter fik man både udlignet og bragt sig foran, og begge gange var det Nikolaj Hansen, der scorede for gæsterne, men Lyngby slog hurtigt tilbage.

Ni minutter før pausen afsluttede Lyngbys tidligere AGF-angriber, Jeppe Kjær, sikkert et fornemt angreb, da den hurtige frontløber sparkede bolden hårdt i mål efter et indlæg fra højre side til pausestillingen 2-2.

FC Vestsjælland kom motiverede ud efter pausen og pressede topholdet markant. Efter otte minutters spil var gæsterne tæt på, og minuttet efter var Lyngby heldig med ikke at komme bagud.

Kampen var dog langt fra færdig. Jeppe Kjær fik bragt Lyngby foran 3-2 i det 66. minut, og topholdet forventede måske at kunne køre kampen hjem herfra, men få minutter senere begik Jeppe Brandrup straffespark, da han kom for sent med en tackling.

FC Vestsjællands Anders Due scorede efterfølgende i det åbne opgør, hvor der var mere i vente.

Nogle kombinationer mellem Michael Lumb og David Boysen satte efter 71 minutter Dennis Sørensen op, og den tidligere FC Vestsjælland-spiller svigtede ikke mod sin tidligere klub og bragte Lyngby foran 4-3.

Igen lå det til, at Lyngby skulle hive en sejr hjem, men Jean-Claude Bozga fik spoleret det hele med sin udligning i det 90. minut.