Lyngby-stortalent solgt til tysk tredjerangsklub

Der har været skrevet meget om Yussuf Poulsen, der betragtes som en af de største offensive talenter i Danmark i sin årgang.

Seneste tids rygter har sendt ham til Red Bull Leipzig, der huserer i 3. Bundesliga, og torsdag kunne klubben bekræfte det skifte på sin hjemmeside. Yussuf Poulsen har fået en fireårig aftale med den storambitiøse klub, hvor han skal bære det forpligtende nummer ni på sin spillertrøje.

- Vi er meget glade for, at Yussuf Poulsen har besluttet - på trods af talrige tilbud fra andre klubber - at RB Leipzig skal være hans næste trin i udviklingen. Han passer perfekt til vores krav, og med hans kvaliteter er han et stort aktiv for vores offensiv, siger RB Leizigs sportsdirektør, Ralf Rangnick.

Allerede da rygtet om skiftet til de tyske lavere rækker startede, blev det mødt med skepsis rundt omkring i det danske fodboldmiljø. Yussuf Poulsen har påkaldt sig interesse i større klubber, hvorfor man havde forventet, at han ville fortsætte sin karriere i en klub på det højeste niveau. Det kan også i fremtiden blive en realitet, for Leipzig har store ambitioner om at spille i landets bedste fodboldrække indenfor en kort årrække.

Til at realisere de drømme har man Red Bull-koncernen i ryggen, der blandt andet ejer samarbejdsklubber flere steder i verden. Heriblandt FC Red Bull Salzburg og Red Bull New York.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip