Lyngby stryger til tops med sejr over AC Horsens

03/08/2014

Fodboldklubben Lyngby havde søndag en vellykket tur til Jylland i den næstbedste række.

Det lykkedes nemlig for det gæstende hold at besejre AC Horsens med 2-0 på sidstnævntes hjemmebane.

Dermed har Lyngby som eneste hold maksimumpoint efter to kampe i Nordicbet Ligaen, hvor klubben derfor er nummer et.

AC Horsens står skuffende kun noteret for et point.

Bror Blume bragte Lyngby foran 1-0 efter 34 minutter, og den stilling holdt frem til pausen.

Anden halvleg var knapt gået i gang, før David Boysen fordoblede føringen, og der blev ikke scoret yderligere.

Vendsyssel FF, som søndag gav debut til den tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansen, var også på vej mod klubbens anden sejr i to kampe.

Nordjyderne førte 2-0 ude over AB, som med to sene scoringer imidlertid fik reddet et 2-2-resultat og et enkelt point.

Vejle kunne også havde stået med maksimumpoint, hvis ikke Fredericia på hjemmebane havde udlignet til 1-1 fem minutter før tid.

Den tidligere AaB-spiller Jeppe Curth brændte et straffespark i første halvleg for Viborg, men klubben fik alligevel hentet en 3-2-sejr ude over HB Køge.

Christopher Poulsen blev matchvinder for Viborg med 3-2-scoringen efter 72 minutter.

Viborg solgte tidligere på ugen sin topscorer, Thomas Dalgaard, der nu optræder for hollandske Heerenveen.

Både Vendsyssel, Vejle, Viborg og Skive har fire point efter to kampe.