Lyngby-træner: Det er dejligt at nå vores mål

Skrevet af admin

08/05/2016

Mest læste i dag

Lyngby-træner David Nielsen er en glad mand, efter hans hold søndag sikrede sig oprykning til Superligaen med en 1-0-sejr over Helsingør.

- Det er dejligt at nå det mål, vi har sat os. At vi kan gøre det, fire runder før sæsonen er færdig, det er bare ekstra dejligt, siger David Nielsen til TV2 Sport.

Lyngby har ført rækken gennem det meste af sæsonen og havde inden forårssæsonen et massivt forspring til forfølgerne.

I modsætning til tidligere er der endda tre oprykningspladser at spille om, og det har ikke gjort presset mindre på Lyngbys stab og spillere.

David Nielsen mener dog ikke, at det har gjort noget dårligt for klubben.

- Der er altid pres. Jeg er født under pres. Jeg trives godt med det pres, og det gør spillerne også. Det har de vist hele året, siger David Nielsen til TV2 Sport.

Han mener, at opskriften bag oprykningen er en blanding af kendte Lyngby-dyder og øget kynisme.

- Vi er lykkedes med at fortsætte med den kendte Lyngby-stil med gerne at ville have bolden. Og så er vi krydret med en del kynisme og vilje til bare at vinde fodboldkampe og få tingene gjort færdig, siger David Nielsen, efter Lyngby ganske symbolsk vandt kampen mod Helsingør takket være et bizart selvmål af gæsterne.

Også i Horsens blev det til stor fest, men det holdt hårdt, før 3-2-sejren over Skive - og dermed oprykningen - blev sikret i overtiden.

- Det har været fuldstændig vanvittigt. Jeg drømte fire gange i nat, at vi rykkede op, men at se det her drama og være vidne til, at vi scorer i overtiden, det er jo forrygende, siger Horsens-træner Bo Henriksen til TV2 Sport.

Der var ikke meget, der tydede på at Horsens skulle sætte sig på den ene af de tre oprykningspladser, da sæsonen startede, for holdet kom skidt fra start. I foråret vendte det hele dog, og Horsens rykker med op efter otte sejre, én uafgjort og ét nederlag i de seneste ti kampe.

/ritzau/