Lyngby vinder topopgør og snupper førsteplads

06/09/2015

Fodboldklubben Lyngby bragte sig søndag op på førstepladsen i 1. division.

Det skete med en 3-2-sejr hjemme over Vejle Boldklub, der før kampen lå nummer fire i rækken.

Lyngby indtog rækkens tredjeplads før kampen, men med 15 point for syv kampe rykker holdet forbi Fredericia og Vendsyssel, der har henholdsvis 14 og 13 point for en kamp færre.

Vejle har 11 point og er nummer fem med samme antal point som HB Køge, der har en bedre målscore.

Lyngby så ud til at være på vej mod en sikker sejr over Vejle, da hjemmeholdet gik til pausen foran 2-0.

Begge mål var signeret angriberen Oke Akpoveta, der først scorede til 1-0 efter et indlæg fra højre side.

Senere i første halvleg fordoblede den tidligere Brøndby-angriber føringen, da han opfangede en returbold og scorede.

Vejle var dog ikke besejret, og inden for de første ti minutter af anden halvleg fik holdet udlignet.

Først scorede Moses Lamidi med noget, der lignede en tåhyler, og dernæst sendte Martin Svensson smukt et frispark uden om Lyngbys muropdækning til 2-2.

Vejle fik dog ikke point med hjem til Jylland, for 18 minutter før tid scorede Lyngbys indskiftede Frederik Gytkjær til slutresultatet.