Lyngbys 10 mand smider point igen i 1. division

19/03/2015

Fodboldklubben Lyngby er fortsat uden sejr i foråret i 1. division.

Rækkens nummer to måtte torsdag aften nøjes med 1-1 ude mod Vejle.

I den første kamp i foråret tabte Lyngby 0-1 hjemme til Viborg, der sammen med Lyngby sidder på oprykningspladserne.

Isoleret set var det ikke skidt af Lyngby at få uafgjort, eftersom klubben var bagud 0-1 og spillede en mand i undertal i en halvleg.

Problemet for klubben er, at forspringet før foråret på seks point ned til nummer tre, AGF, meget vel kan været næsten udhulet efter weekendens runde.

Joan Simun Edmundsson bragte Vejle foran efter 11 minutter, og kort før pausen fik Lyngbys Philip Rasmussen et direkte rødt kort.

Alligevel fik Rasmus Minor Petersen udlignet til slutresultatet i anden halvleg.

Hans afslutning nåede aldrig at ramme netmaskerne, men blev sparket væk, men dommeren vurderede, at bolden havde været over målstregen.

Lyngby har 38 point for 20 kampe, mens Viborg topper med 40 point for 19 kampe.

Lyngby risikerer at blive voldsomt presset af AGF, når den aarhusianske klub søndag har spillet hjemme mod Skive.

AGF har 34 point for 19 kampe på tredjepladsen.