Lyngbys krise fortsætter: Taber hjemme til HB Køge

11/04/2015

Sølle to point efter seks kampe. Sådan lyder Lyngbys elendige forårsstatistik i 1. division efter en ny skuffelse lørdag.

På hjemmebane måtte holdet se sig slået 1-3 af HB Køge. Lyngby førte ellers 1-0, men tre Køge-scoringer på 20 minutter vendte kampen på hovedet.

Lyngby indledte forårssæsonen på en oprykningsplads, men nu har holdet to point op til AGF på andenpladsen. AGF har endda spillet to kampe færre.

Efter 19 minutter bragte Jesper Blicher sit hold foran 1-0. Det var holdets blot anden scoring i foråret.

Men Rasmus Nielsen, Philip Zinckernagel og Brandao sørgede efterfølgende for, at gæsterne kunne gå til pausen med en føring på 3-1. Den holdt kampen ud, så Lyngby nu ikke har vundet i de seneste syv ligakampe.

I en anden kamp lørdag eftermiddag fik Vejle skabt komfortabel afstand til nedrykningsstregen med en hjemmesejr på 4-0 over Fredericia.

Dermed har Vejle otte point ned til Fredericia under stregen.

Hakan Redzep og Viljormur Davidsen scorede for Vejle i første halvleg, mens Andreas Albers og Jesper Rasmussen scorede efter pausen, hvor udeholdets Christian Ege Nielsen fik det røde kort efter en time.

Endelig tabte ligaens agterlanterne Brønshøj hjemme med 0-2 til FC Roskilde.

Kort inden pausen scorede Brønshøjs Jakob Andreasen selvmål, mens Bajram Fetai øgede på et straffespark 10 minutter efter pausen. I den forbindelse blev Brønshøjs Svenn Crone udvist.