Lyngbys U19-talent: Topklub eller udlandet

Lyngbys stortalent Yussuf Yurary Poulsen er helt klar i mælet, når han taler om sine fremtidsplaner. Når han skal videre fra Lyngby er der kun to ting, der tæller. En topklub i Superligaen eller direkte til udlandet.

- Det er det jeg går og overvejer lige nu. Om det skal være toppen af Superligaen eller jeg skal til udlandet. Det er en af de to prioriteter jeg har, siger han.

Ønskedestinationen i udlandet er Tyskland. Det hurtige tyske fodbold med masser af dueller passer lige til den 193 cm høje angriber.

- Jeg vil gerne til Tyskland på et tidspunkt. Det er min form for fodbold. Det er hurtig fodbold og går meget på, at det skal gå stærkt i omstillingerne. Der er masser af dueller og masser af hurtig fodbold, så det er lige noget for mig, siger han.

Yussuf Poulsen scorede til 2-0 i U19-landsholdets sejr over Tyskland i torsdags og viste sig godt frem foran de mange talentspejdere fra både ind og udland, der var på plads på Brøndby Stadion. Yussuf Poulsen vil dog ikke spekulere så meget i fremtiden før han har overstået Elite Round i Portugal, hvor U19-holdet skal forsøge at spille sig til EM i Litauen til juli.

- Jeg tænker ikke så meget på det lige nu. Jeg har også sagt til min agent, at jeg vil se på det, når jeg er færdig med Elite Round, for så har jeg gjort den her sæson helt færdig og kan tage den derfra, siger han.

Danmark møder Tjekkiet i den første kamp på tirsdag. Derefter skal Danmark op imod Bulgarien og værtsnationen Portugal.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip