Lynges glade farvel: En drøm, der går i opfyldelse

Lynge Jakobsen fik den bedst tænkelige afslutning som sportsdirektør i AaB.

Uafgjort 2-2 mod Superliga-bronzevinderne mod Randers betød nemlig, at nordjyderne lige akkurat spillede sig i Europa League-kvalifikationen.

- Det har været en fantastisk dag. Først hylder tilskuerne mig med en hjemmelavet kæmpe-tifo, og dernæst skaffer spillerne det nødvendige resultat. Hvad mere kan man ønske sig? spurgte en storsmilende Lynge Jakobsen sporten.dks udsendte i den strålende forårssol og tilføjede:

- Det er en drøm, der går i opfyldelse. Tænk at der nu igen skal spilles europæisk fodbold i Aalborg. Men om der er penge at hente, garanterer jeg ikke. Normalt plejer økonomien først at hænge sammen, når man er sluppet videre til gruppespillet. Og skal man videre hertil, skal der altså vindes to-tre kampe.

I 17 år har Lynge Jakobsen været sportsdirektør i AaB.

I denne periode har man vundet to danske mesterskaber, spillet Champions League og tjent millioner af kroner, som for de flestes vedkommende dog er brugt.

- Jeg forlader AaB som en stolt person, og kan sige til mig selv, at jeg har gjort mit bedste. Opbakningen fra alle i Nordjylland har været i top. Nu håber jeg, at min afløser (Allan Gaarde, red.) får samme støtte, sagde Lynge Jakobsen, der blev rost til skyerne af midtbane-veteranen Thomas Augustinussen.

- Jeg er ikke sikker på, at AaB var nået så langt som tilfældet har været uden Lynge Jakobsens indsats. Han han hentet klassespillede som Ståle Solbakken og Rade Prica til klubben og har med sit vindende væsen været en fremragende repræsentant for AaB, sagde Thomas Augustinussen.

Også Randers-målmand David Ousted, der leverede en række store redninger og efter sommerferien sandsynligvis fortsætter karrieren i en udenlandsk klub, havde rosende ord til overs for Lynge Jakobsen.

- Det arbejde han har ydet fortjener ros. Han har været en god mand for AaB, og nærer overalt stor respekt, sagde David Ousted.

Imidlertid var det tæt på, at Lynge Jakobsens sidste kamp som sportsdirektør var endt med en gigantisk nedtur for AaB.

Kun fordi forsvarsspilleren Rasmus Thelander i dommer Mads-Kristoffer Kristoffersens tillægstid scorede det udlignende mål til 2-2 endte AaB på den Europa League-kvalificerende femteplads.

- Det er min bedste dag i hele mit fodboldliv nogensinde. Målet tilegner jeg Lynge, nåede Rasmus Thelander at sige inden han ilede videre til dopingkontrol.Afløseren Allan Gaarde får allerede nu travlt med at holde på profiler som Nicklas Helenius, der rygtes væk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip