Lynmål sender Liverpool på kurs mod vigtig sejr

26/09/2015

Liverpool i almindelighed og klubbens manager, Brendan Rodgers, i særdeleshed, hentede lørdag en af den slags sejre, der kan blive rigtig vigtig på sigt.

Liverpool vandt hjemme på Anfield med 3-2 hjemme over bundholdet Aston Villa, så hjemmeholdet sejrede for første gang i fem Premier League-kampe.

Der var blot spillet lidt over et minut af kampen, da den tidligere Aston Villa-spiller James Milner bragte Liverpool foran 1-0.

Anføreren modtog meget upresset en aflevering lige uden for straffesparksfeltet, og med et tørt hug sendte han hjemmeholdet i spidsen.

Målet førte dog ikke til ro på Liverpool-holdet, og resten af halvlegen blev en usikker affære.

Et kvarter inde i anden halvleg leverede Daniel Sturridge en pragtscoring, da han med en flot helflugter sendte Liverpool foran 2-0.

Aston Villa Rudy Gestede fik reduceret til 1-2, og selv ikke endnu en scoring af Daniel Sturridge fik skabt ro på Anfield.

Rudy Gestede reducerede til 2-3 med et flot hovedstød, men det lykkedes ikke for Aston Villa at få udlignet.

Tværtimod havde Daniel Sturridge flere muligheder for at lave hattrick.

Liverpool har 11 point for syv kampe. Aston Villa har blot fire point og røg med nederlaget under nedrykningsstregen.