Lyon-komet er færdig for året med ødelagt korsbånd

Træner og ledelse i Lyon kiggede sandsynligvis ængsteligt med, da klubbens 22-årige stjernespiller Nabil Fkeir måtte udgå med en skade i knæet efter blot et kvarters spil af Frankrigs testkamp ude mod Portugal.

Og Lyon-folkenes mulige ængstelse har vist sig begrundet.

På sin egen twitterprofil skriver Nabil Fekir, at korsbåndet er ødelagt.

- God aften alle sammen! Desværre har lægerne konstateret, at jeg har revet korsbåndet over. Tak for alle jeres beskeder, skriver Fekir.

Et ødelagt korsbånd plejer at tage minimum et halvt år at komme over, og dermed er resten af 2015 og formentlig indledningen af 2016 væk for offensivspilleren fra Lyon.

Fekir har ellers fået en fantastisk start på denne sæson, hvor han har scoret fire mål i fire ligakampe for Lyon, og han anses for at være et af fransk fodbolds mest lysende talenter.

Det har også sendt ham ind i varmen hos landstræner Didier Deschamps, som havde belønnet ham med en plads i startopstillingen i Portugal, men nu er der lange udsigter til flere landsholdsoptrædener for den unge franskmand.

Frankrig endte med at vinde kampen i Portugal med 1-0 på en scoring sent i kampen af Fekirs holdkammerat Mathieu Valbuena.

/ritzau/

Dagens Gossip