Lystfiskere troede ikke deres egne øjne, da de så, hvad denne hval havde i munden

En gruppe unge lystfiskere fik sig en uforglemmelig oplevelse og en unik selfie, da de forleden var ude på bølgerne lidt nord for Sydney.

De fiskeglade australiere lagde her mærke til, at en hval startede med at cirkulere og svømme under båden, og det var tydeligt, at det store pattedyr søgte hjælp fra de tørre skikkelser med fiskestænger.

Teenagerne kunne se, at plastikposer og et mindre hav af fiskeliner havde sat sig fast i og omkring munden på hvalen.

17-årige Michael Riggio fandt hurtigt mobilen frem og knipsede det øjeblik, hvor vennen stak armen ud over rælingen og forsøgte at fjerne både poser og snore.

- Det var surrealistisk. Vi troede ikke vores egne øjne, siger Ivan Iskenderian til Manly Daily.

Det var ham, der forsøgte at fjerne affalden fra hvalens hoved, men forgæves - han kunne ikke få ordentlig fat i de generende objekter.

Læs også: Se billederne: Her redder de strandet spækhugger fra skarpe sten

Hvalen søgte herefter hen til en anden båd i havnen, hvor en sejler fik et godt greb i de to plastikposer, der blev frigjort fra den plankton spisende og store mund.

Med lykkelige slag med halen viste hvalen sin veltilfredshed over hjælpen, og hurtigt svømmede den væk fra havnen og ud på det dybere hav.

Efterfølgende badede lystfiskerne sig i mediernes interesse, da de blandt andet har medvirket i dette indslag fra nyhedskanalen NBC News:

 

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip