Målfarlig Bayern-stjerne overdænges med Guinness-rekorder

30/11/2015

Bayern München-stjernen Robert Lewandowski har mandag fået tildelt fire certifikater af Guinness World Records.

Den polske angriber scorede fem gange inden for ni minutter, da det sydtyske storhold i fodbold 22. september slog Wolfsburg med 5-1.

Lewandowski har fået rekorderne for historiens hurtigste hattrick i Bundesligaen, da han blev skiftet på banen i pausen og på blot tre minutter og 22 sekunder i anden halvleg scorede tre gange.

Polakken scorede også det fjerde og femte mål på rekordtid - henholdsvis fem minutter og 21 sekunder samt otte minutter og 59 sekunder efter det første mål.

Lewandowski er samtidig blevet tildelt rekorden som den mest scorende indskifter i Bundesligaens historie.

- Jeg vil huske denne historiske dag i resten af mit liv, siger Lewandowski.

- Jeg ved ikke, om en spiller nogensinde kan gøre det igen. Alt skal gå op i en højere enhed; held, topform og kampen. Nogen oppe i himlen ønskede, at jeg skulle score fem mål.

- Rekorden tilhører hele holdet. Det var ikke kun mig, der spillede mod Wolfsburg, tilføjer han.