Målløse AGF skuffer med nyt pointtab

14/08/2014

AGF er efter fire kampe stadig blot noteret for en enkelt sejr efter nedrykningen til landets næstbedste række.

Torsdag aften måtte holdet for anden kamp i træk forlade banen uden at score, da det blev 0-0 på udebane mod HB Køge.

Spillemæssigt kunne AGF heller ikke denne gang være tilfreds. Første halvleg var uden de store højdepunkter og var præget af mange tekniske fejl.

Efter pausen var HB Køge i perioder bedst og skabte flere gode muligheder, hvor AGF-målmand Steffen Rasmussen måtte redde sit hold.

12 minutter før tid fik AGF dog en kæmpe chance, da Danny Olsen serverede et perfekt indlæg til Mate Vatsadze. Georgierens hovedstød fra klos hold blev dog reddet af HB Køge-keeperen Frederik Due.

Kort efter havde Vatsadze igen et nærgående forsøg, men kampen forblev målløs.

AGF var i øvrigt uden Osama Akharraz, der søndag "gav fingeren" til hjemmepublikummet i Aarhus. Inden kampen sagde træner Morten Wieghorst, at offensivspilleren er færdig i klubben.

Efter fire kampe har AGF fem point. HB Køge kan notere sig samme høst.