Målmand fik kaotisk afsked: Nu vender det for Brøndby

07/08/2015

Brøndby-målmand Lukas Hradecky fik en afskedskamp, der på mange måder blev langt vildere, end han havde drømt om.

Hradecky, der nu skifter til tyske Eintracht Frankfurt, begik både straffespark og blev udvist, da Brøndby torsdag aften spillede sig frem til playoff-runden i Europa League efter 2-2 ude mod cypriotiske Omonia Nicosia.

Den finske keeper ser tilbage på afskeden med glæde efter en skidt sæsonstart af Brøndby, der har tabt de tre første kampe i den hjemlige liga.

- Jeg er så glad.

- Jeg tror, at det kommer til at vende sæson for Brøndby. Jeg er så glad for at forlade klubben på den her måde, siger Hradecky til 3+.

Brøndby fik en drømmestart med Teemu Pukkis 1-0-scoring efter godt et minuts spil.

Omonia slog tilbage efter et kvarter, da Lukas Hradecky gik ud mod hjemmeholdets lille kantspiller Andre Schembri og fældede ham.

- Den er 50/50. Jeg synes, at han løber ind i mig. Det er dommerens vurdering, men jeg synes ikke, at der er straffespark, siger målmanden.

Ved stillingen 2-2 blev kampen afbrudt, da de cypriotiske værter korrekt fik underkendt en scoring for offside. Det fik publikum til at sende kasteskyts ned mod banen, hvor linjedommeren befandt sig.

Afbrydelsen betød, at der blev lagt ni tillægsminutter til opgøret, og efter et par minutter blev Lukas Hradecky udvist - angiveligt for at trække tiden.

Situationen var dog noget uklar, da der befandt sig to bolde på banen, og målmanden ikke fik skudt den ene bold helt ud over sidelinjen.

- Jeg spillede bolden lidt for kort, og den gik ikke ud. Jeg synes, agt dommeren var lidt for følsom, siger målmanden.

I stedet for Hradecky måtte forsvarsspilleren Frederik Holst vogte målet i slutfasen, da Brøndby havde brugt alle sine tre indskiftninger. Holst nåede at afværge et par potentielt farlige situationer.

- Heldigvis har vi en stærk tredje eller fjerdemålmand i Frederik Holst.

- Jeg kunne ikke have ønsket mere, siger Hradecky.

Det første opgør mellem Brøndby og Omonia i Danmark endte 0-0.