Målmand gør forskellen for Chelsea mod PSG i testkamp

26/07/2015

Chelseas belgiske fodboldmålmand Thibaut Courtois blev den store helt, da Chelsea natten til søndag vandt en testkamp over Paris Saint-Germain på Bank of America Stadium i Charlotte i staten North Carolina i USA.

Den ordinære kamp sluttede 1-1, men Chelsea vandt efter straffesparkskonkurrence. Thibaut Courtois reddede forsøg fra Jean-Christophe Bahebeck og Thiago Silva, og så sparkede han selv bolden op i det ene målhjørne og sørgede for sejr til Chelsea.

For de engelske mestre var sejren et moralsk boost efter nederlag på 2-4 til New York City Red Bulls tidligere på ugen.

Mere end 61.000 tilskuere så en hektisk indledning på testkampen. Diego Costa og PSG-forsvareren Serge Aurier satte scenen med en drabelig løbeduel allerede i kampens første minut, og senere i første halvleg så det ud som om, Zlatan Ibrahimovic slog John Terry i hovedet.

Ingen af spillerne fik dog advarsler i situationerne.

Zlatan Ibrahimovic bragte PSG foran 1-0 efter godt og vel en halv times spil. Teenageren Jean-Kevin Augustin ramte stolpen, og riposten røg ud til den udækkede svensker.

Moses udlignede for Chelsea midt i anden halvleg, og uden flere scoringer røg kampen i straffesparkskonkurrence.

Chelsea møder FC Barcelona i Washington på tirsdag, mens Paris Saint-Germain skal møde Manchester United på Soldier Field i Chicago på onsdag.