Målmand tabt: Esbjerg opgiver Lukas Hradecky

Esbjergs finske målmand Lukas Hradecky var en af de helt store profiler i foråret, hvor det både blev til en fjerdeplads og en pokaltitel til vestjyderne. Derfor så man også gerne, at man kunne holde på den 23-årige målmand. De to parter er dog for langt fra hinanden, så nu dropper Esbjerg at forlænge med finnen.

- Vi har strakt os langt økonomisk, og vi har trukket hårdt på vores tålmodighed i forhandlingsforløbet. På trods af, at vi har brugt mange ressourcer på at nå en løsning, er det ikke lykkedes os at nå til enighed. Derfor afslutter vi nu processen, siger administrerende direktør i Esbjerg, Søren Poulsen til klubbens hjemmeside.

Belgiske Club Brügge har haft snøren ude efter Hradecky, men I stedet valgte den belgiske topklub at satse på det australske målmandstalent Matthew Ryan. Lukas Hradecky afviste selv en endelig aftale, da han var udtænkt en rolle som andenmålmand.

Derefter luftede han selv ideen om at forlænge kontrakten med Esbjerg efter sæsonen. Men han forlangte dog selv en lønforhøjelse, og det er altså ikke lykkes at blive enige med klubben. Dermed forlader han Esbjerg, når hans kontrakt udløber 30. juni.

Under hele forløbet har Esbjerg sideløbende kigget efter alternativer til Hradecky, og Søren Poulsen forventer, at man kan starte forhandlingerne med en ny målmand inden for kort tid.

Lukas Hradecky har spillet i Esbjerg siden januar 2009.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip