Målmand udtrykker skuffelse over Liverpool i farvelbrev

Det næste år skal han stå for italienerne på en lejeaftale, selvom han selv var mest interesseret i at forlænge aftalen med Liverpool, der på målmandsposten har hentet belgiske Simon Mignolet.

Og Pepe Reina har i brevet behov for at fortælle fansene, at det ikke er med god vilje, at det er blevet udgangen på hans tid i den engelske traditionsklub:

- Hvis der er én ting, jeg fortryder, så er det måden, jeg rejser på. Det er kun naturligt, at jeg er skuffet over, at Liverpools ledelse accepterede at leje mig ud til Napoli uden at fortælle mig det først. Jeg synes, at jeg fortjener bedre end det, selvom jeg forstår, at svære beslutninger er en del af fodbolden, skriver Reina i brevet ifølge The Guardian.

Liverpools manager Brendan Rodgers forklarede for få dage siden, at årsagen til lejeaftalen skal findes i, at Liverpool på dette tidspunkt ikke havde regnet med at have to så dygtige målmænd i truppen. Og da man gerne ville give begge spilletid, kom lejeaftalen i stand, lyder Rodgers version:

- Det var naturligvis en svær beslutning. Jeg troede, at vi ville få et tilbud på Pepe, der sandsynligvis ville få ham til at forlade klubben. Fodboldmæssigt bliver vi nødt til at beskytte holdet, og derfor startede vi vores søgen efter en ny målmand, sagde Rodgers blandt andet og fortsatte:

- Som tingene skred frem, kom det tilbud på (på Pepe Reina, red.) aldrig, og det efterlod os med to meget gode målmænd. Der dukkede en mulighed op for Pepe, og det var en, vi som klub følte, var den bedste for ham at tage.

Pepe Reina er flere gange blevet sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, og den mulighed havde han også snakket med manager Brendan Rodgers om. Men intentionen var at fortsætte i Liverpool, og Barcelona ville kun komme i spil, hvis muligheden bød sig.

- Da den ikke kom, var jeg glad for at kæmpe om min plads, så jeg blev overrasket over, at Liverpool besluttede sig for, at det var i klubbens interesse at sende mig til Napoli i stedet, skriver Pepe Reina.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip