Målmandsdrop koster Liverpool point mod City

26/12/2013

Manchester City er det mest formstærke hold i Premier League i øjeblikket.

Det beviste de engelske vicemestre, da de torsdag aften besejrede Liverpool 2-1 på hjemmebane efter en underholdende kamp.

Kampens afgørelse faldt kort før pausen, da Liverpool-målmanden Simon Mignolet droppede fælt på en afslutning fra hjemmeholdets Alvaro Negredo.

Manchester City har ni sejre og en uafgjort kamp i klubbens seneste 10 kampe i alle turneringer, og holdet er med 38 point for 18 kampe kun ét point efter topholdet, Arsenal.

Liverpool, der førte Premier League før dagens runde, falder til gengæld ned på fjerdepladsen med 36 point.

Chelsea er nummer tre med 37 point, så topstriden i ligaen er meget tæt.

Daniel Agger var bænket i hele kampen for Liverpool.

Liverpool blev snydt for en oplagt målchance efter 18 minutter, da Raheem Sterling blev spillet alene igennem, men helt uforståeligt blev der fløjtet for offside.

Gæsterne kunne alligevel glæde sig kort tid efter, da Raheem Sterling rundede Manchester City-målmanden Joe Hart, hvorefter Philippe Coutinho sendte bolden i mål til 1-0.

Den brasilianske målscorer kunne have scoret flere mål i kampen, men i stedet fik hjemmeholdet udlignet efter en halv time.

Vincent Kompany holdt dygtigt Liverpool-forsvareren Martin Skrtel væk ved en dødbold, og belgieren headede udligningen ind.

1-1 så ud til at blive resultatet ved pausen, men så leverede Liverpool-målmanden Simon Mignolet en brøler af rang.

Optakten var en sublim kontrafase af Manchester City, og via Samir Nasri endte bolden hos Alvaro Negredo.

Angriberen afsluttede - måske til overraskelse for Simon Mignolet - med ydersiden midt i målet, men Liverpool-målmanden burde alligevel have afværget skuddet.

Selvom kampen fortsatte med livligt spil og chancer i anden halvleg, blev der ikke scoret yderligere.

Manchester City har dermed vundet samtlige ni hjemmekampe i Premier League i denne sæson.