Målmandssvipser sætter Chelsea i gang mod Schalke

06/11/2013

Schalke-målmand Timo Hildebrand sover formentlig ikke specielt godt i nat efter Champions League-opgøret mod Chelsea.

Det var nemlig ham, der gav hjemmeholdet en hånd til at score det første mål i opgøret, der endte med sejr til Chelsea på 3-0 onsdag aften.

Hildebrand var alt for længe om at få sparket til en løs bold, og derfor nåede Eto'o at komme ned og få blokeret udsparket, der i stedet røg tilbage i Schalke-målet.

Chelsea stillede op uden David Luiz, Ashley Cole, Juan Mata og skadede Fernando Torres.

Til gengæld var Samuel Eto'o altså med fra start, og han sagde pænt tak for tilliden til manager José Mourinho ved også at score kampens andet mål.

I begyndelsen af anden halvleg skabte han takket være en flot førsteberøring god plads og trykkede af mod fjerneste hjørne og i mål.

Endelig satte indskiftede Demba Ba punktum med sit mål til slutresultatet små 10 minutter før tid

De tre point betyder, at Chelsea rykker alene i spidsen for gruppen med ni point, mens Schalke fortsat har seks point.

Det andet opgør mellem Basel og Steaua Bukarest endte 1-1, efter at schweizerne udlignede til sidst.

Basel har fem point, mens Steaua har to point efter de første fire kampe.