Målmaskine advarer mod Barcelona-formdyk efter VM-titel

Barcelona vader i titler i disse år. Søndag tilføjede catalonierne endnu én til samlingen, da holdet vandt VM for klubhold i Japan med en finalesejr på 3-0 over argentinske River Plate.

Stjerneangriberen Luis Suarez advarer nu mod, at Barcelona hviler sig oven på endnu et trofæ.

- Efter en turnering som denne vil de fleste hold opleve et formdyk, siger Suarez ifølge nyhedsbureauet AFP.

Uruguayaneren scorede selv to gange i søndagens finale, men der er ikke tid til at fejre holdets tredje sejr i VM for klubhold.

- Et formdyk må ikke ske for os. Vi skal have lysten til at fortsætte med at vinde titler og vise, at vi er det bedste hold i verden, siger Luis Suarez.

Også Barcelonas cheftræner, Luis Enrique, nævner, at det bliver sværere at opretholde sulten efter at vinde, hver gang man vinder et nyt trofæ.

- Det bliver åbenlyst sværere og sværere at vinde trofæer, men hvis de her spillere har vist noget de seneste år, så er det, at de har sulten til fortsat at vinde, siger Enrique.

Barcelona flyver hjem til Spanien som nummer et i Primera Division, da Atlético Madrid søndag tabte til bundholdet Malaga.

Barcelona ligger med samme antal point som Atlético Madrid, men har spillet en kamp færre. Real Madrid har også spillet en kamp mere end Barcelona, men er to point efter førerholdet.

/ritzau/

Dagens Gossip