’Målscoringen stopper ikke her

Den 32-årige offensivspiller har tilbragt de seneste seks sæsoner i tyske Energie Cottbus, men blev inden denne sæson hentet ind som forstærkning i kampen for overlevelse. I går startede han tilbagebetalingen for tilliden.

- Det var super. Et dejligt mål efter flot arbejde af Oliver Lund ude på kanten. Det er jo sådanne situationer, man spiller fodbold for. Det giver heldigvis et point i sidste ende.

Lidt skuffet

Målet faldt midt i anden halvleg, efter at holdet fra Slagelse havde været under massivt pres før pausen. Nu håber Dennis Sørensen, som inden skiftet til Tyskland var en flittig målscorer i FC Midtjylland, at der venter mange flere scoringer.

- Jeg vil ikke stoppe i dag. Det er et mål for mig at få scoret nogle mål.

Det vil utvivlsomt glæde oprykkernes cheftræner Ove Pedersen. Ligesom gårsdagens point i premieren.

- Det er godkendt, at vi får vist os frem i en svær kulisse. Vi har fem-seks spillere med, der aldrig har spillet Superliga, og de leverede en godkendt indsats. Og spillere skal have også ros for at mestre de to-tre forskellige spilsystemer, vi brugte undervejs i kampen.

Alligevel var der også utilfreds at spore hos den erfarne træner.

- Jeg er også lidt skuffet. Ikke mindst fordi det mål, vi indkasserede, var en taktisk brøler uden lige. Det er jeg meget ærgerlig over. Vi spillede ikke perfekt, sagde Ove Pedersen.

Nu venter de resterende 32 kampe for de undertippede vestsjællændere, der spås en svær sæson. Ifølge Dennis Sørensen er der dog gode chancer for overlevelse.

- Jeg synes, vi har spillerne og holdet til det.

Dagens Gossip