Målskytte undskylder efter spøgelsesmål

Skrevet af admin

19/10/2013

Dagens topnyheder

Bayer Leverkusen-angriberen Stefan Kiessling siger nu undskyld, efter at hans hovedstøds-skævert i Bundesligaen mod Hoffenheim endte i mål gennem et hul i nettet fredag aften.

Dommer Felix Brych anerkendte scoringen, selv om bolden tydeligvis røg på den forkerte side af stolpen.

- Jeg kan fuldt ud forstå reaktionen fra mange af jer, og jeg er selv ophidset. Efter at have genset situationen kan jeg tydeligt se: Det var ikke noget mål, skriver Stefan Kiessling på Facebook.

Topscoreren er blevet mødt med voldsom kritik, fordi han ikke fortalte dommeren, at målet ikke var korrekt. Ikke mindst fordi hans reaktion efter hovedstødet var ærgrelse, så han altså tilsyneladende var helt klar over, at bolden ikke var i mål.

Men Kiessling forklarer, at han selv var i tvivl.

- I kampen kunne jeg efter mit hovedstød ikke se nøjagtigt, om bolden gik korrekt i mål eller ej. Det fortalte jeg også dommeren. Jeg er ked af det på vegne af alle fans. Det er naturligvis ikke godt at vinde på den måde, lyder det fra Stefan Kiessling.

Det tyske fodboldforbund (DFB) er i gang med at undersøge den usædvanlige scoring, der var medvirkende til, at Leverkusen slog Hoffenheim med 2-1.

Forbundet har varslet en udmelding i løbet af lørdagen.

/ritzau/