Målsluger vil være U21-landsholdets EM-joker

Skrevet af admin

01/06/2015

Dagens topnyheder

Mads Hvilsom er aktuel topscorer i Superligaen, men alligevel er det langt fra sikkert, at landstræner Jess Thorup mandag udtager Hobro-spilleren til det U21-landshold, der skal spille EM-slutrunde i Tjekkiet.

Selv er Hvilsom, der med 16 sæsonmål deler topscorerværdigheden med FC Midtjyllands Martin Pusic, ikke alt for optimistisk.

- Det bliver spændende at se, om jeg er i betragtning. Ikke meget tyder på, at jeg skal med, da jeg slet ikke har været med inde omkring holdet og snakket med nogen, siger Mads Hvilsom.

Med Andreas Cornelius’ slemme skade, er der opstået et hul på angrebspositionen på U21-landsholdet. En plads, hvor landstræner Jess Thorup har prøvet flere forskellige muligheder af.

Nicolai Brock-Madsen og Emil Berggreen er begge blevet brugt som den centrale angriber, men med sine mange superligamål har Hvilsom gjort sit til at spille sig ind på holdet.

- Jeg skal selvfølgelig sidde og holde øje, om der skulle komme en lille joker frem, for jeg kunne forestille mig, at det er den rolle, jeg skal have, hvis jeg bliver udtaget.

- Det er en kæmpe drøm for mig, og det vil være en vild del af det eventyr, som jeg har levet i de sidste to år, siger Mads Hvilsom.

Selv føler Hobro-angriberen, at han sagtens kan bidrage med noget til U21-landsholdet, der kommer på en svær opgave i Tjekkiet, hvor de otte bedste U21-nationer mødes.

- Jeg kan bidrage med det, at jeg kommer frem til chancer, og jeg håber, at Jess Thorup har set min vej.

- Selvfølgelig er der nogle spillere, der spiller i udlandet og på langt højere niveau end mig, men der er også spillere fra Superligaen med, og der har jeg bevist, at jeg kan være med, siger Mads Hvilsom.

Det er mandag klokken 15, at Jess Thorup løfter sløret for sine 23 udvalgte spillere.

/ritzau/