Målvogter er rejst hjem fra håndbold-VM før sidste kamp

Håndbold-VM er endegyldigt slut for målvogter Sandra Toft. Larvik-keeperen har forladt spillerhotellet og er rejst hjem, selv om Danmark fortsat mangler kampen om femtepladsen mod Rusland søndag.

Det er konsekvensen af det kanonskud fra Cristina Neagu, der i kvartfinalen mod Rumænien traf Sandra Toft midt i ansigtet. Toft har tidligere lidt under eftervirkningerne af en hjernerystelse, og man vil ikke risikere et tilbagefald.

- Hun er blevet sendt hjem nu. Da vi havde det første møde med hende i går før kampen mod Montenegro, var hun ellers rigtig opsat på at spille, forklarer landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

- Der blev så taget en fornuftig beslutning af vores sundhedsstab og undertegnede, og langt hen ad vejen Sandra selv, fordi hun godt vidste, at det ville være risikabelt at spille.

- Da vi kom tilbage på hotellet efter kampen, havde hun desværre fået det lidt værre, lyder det fra landstræneren på lørdagens pressemøde i Herning.

Han indkaldte allerede torsdag veteranen Mette Iversen Sahlholdt som reserve, hvis Toft måtte melde forfaldt, og Nykøbing Falster-målvogteren fik sin slutrundedebut mod Montenegro fredag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip