Målvogter glæder sig til Spanien efter ny storsejr

Håndboldkvinderne fik en ny storsejr som forberedelse til VM, da Angola lørdag blev slået 28-17. Men en langt hårdere opgave venter lige om hjørnet.

Danmark møder søndag middag Spanien i den sidste kamp før VM, der begynder i den kommende weekend. Netop Spanien blev danskernes banemænd ved EM i Ungarn sidste år.

- Det er klart den hårdeste kamp, der venter. Spanien er et storhold, der hører til favoritterne til at tage medalje ved VM. De har verdensklassespillere, så det bliver en hård test for os.

- Vi skal dog huske, at det kun er en træningskamp. Så længe vi får trænet de ting, vi skal bruge, så er vi godt tilfredse. Men vi stiler selvfølgelig efter at vinde den kamp også, siger Sandra Toft.

Indsatsen mod Angola var trods den klare sejr ganske ujævn. Specielt i første halvleg kneb det for danskerne at demonstrere den klasseforskel, der bør være på de to hold.

Det var tydeligt, at angolanernes mand-mod-mand-spil krævede en vis tilvænning.

- Det var en anderledes modstander, for det var noget håndbold og nogle bevægelser, vi ikke er så vant til. De har gode skytter, men vi var forberedte på dem, og vi vidste, hvad de kom med.

- Det er jo lige meget, om man er foran efter 30 eller 40 minutter. Bare man er foran efter 60, påpeger Sandra Toft.

Hun kom selv på banen fra anden halvlegs start ved stillingen 12-11, og hun lukkede således kun seks mål ind på 30 minutter.

- Vi var aggressive i forsvaret, og der var styr på det. Jeg fik lavet nogle aftaler med forsvaret, og det fungerede, siger Sandra Toft, som ser frem mod VM på hjemmebane med stor spænding.

- Vi spiller noget fin, aggressiv håndbold. Der er skønhedsfejl her og der, men det kan ikke helt undgås. Vi glæder os til det hele begynder og er fortrøstningsfulde, lyder det fra Danmarks førstekeeper.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip