Målvogternes duel er stadig helt åben

Unge Cecilie Greve var den af de to målvogtere, der slap bedst fra Danmarks åbningskamp ved VM i kvindehåndbold, da Kina blev besejret med 44-21 lørdag aften.

Greve og Rikke Poulsen fik hver en halvleg, og hvor Poulsen leverede en redningsprocent på 28 før pausen, nåede kollegaen helt op på 58 i anden halvleg.

Men landstræner Jan Pytlick peger på, at de to målmænd havde vidt forskellige arbejdsbetingelser i kampen.

- Når man skal vurdere dem, er det sindssygt vigtigt at se på, at det tempo, forsvaret var i i anden halvleg, hjalp Cecilie Greve rigtig meget. Det manglede vi lidt i starten, hvor Rikke blev solgt på tre-fire skud, fordi vi manglede fart, siger Jan Pytlick.

- Men jeg synes, at Greve kom ind og gjorde det rigtig godt. Rikke gjorde det okay. Det var ingen stor kamp, men det var okay. Greve var lige et step op, lyder det fra landstræneren.

Rikke Poulsen, der altså fik chancen fra start mod kineserne, er heller ikke ubetinget tilfreds med præstationen.

- Det var en pose blandede bolsjer, erkender Rikke Poulsen.

- Men det var vel ok. Kina kom med et helt andet tryk i første halvleg, hvor de faktisk formåede at løse vores forsvar og komme til en masse frie skud. Det gjorde de overhovedet ikke i anden halvleg.

- Om Greve havde bedre arbejdsbetingelser, må man selv vurdere. Hun kom ind og stod fint, så man skal ikke tage noget fra hende, siger Rikke Poulsen.

Søndag står de to målmænd sammen med resten af landsholdet over for Japan, der er modstanderen i Danmarks kamp nummer to ved VM.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip