To måneder senere: Sådan ser heksebarnet Hope ud i dag

For to måneder siden satte den danske nødhjælpsarbejder Anja Ringgren Lovén sig til tasterne og skrev et hjerteskærende Facebook-opslag om drengen Hope.

Den danske ildsjæl kæmper for at hjælpe de nigerianske børn, der bliver anklaget for at være hekse – en skæbne, der overgik Hope, der var overladt til sig selv i landsbyen, hvor alle de andre indbyggere holdt sig på lang afstand fra den udsultede dreng.

Billederne talte nærmest for sig selv, da Anja Ringgren Lovén i slutningen af januar skrev sin opdatering på det sociale medie, hvor man kunne se den nøgne dreng drikke forsigtigt af en vandflaske.

- Jeg har valgt at kalde drengen Hope, for lige nu håber vi allesammen på, at han overlever. Han er indlagt på sygehuset, og har I lyst til at støtte Hope med medicin og hospitalsregningerne, som man dagligt betaler for indlæggelse her i Nigeria, kan I give et bidrag, skrev Anja Ringgren Lovén.

Læs også: Anja har indsamlet en million kroner til udsultet heksebarn: Jeg glemmer aldrig danskernes generøsitet

Nu har hun skrevet en ny opdatering om den lille dreng, der heldigvis ikke længere fremstår som det rene skind og ben på det børnehjem, som drives af danskeren og andre nødhjælpsarbejdere.

- Som billederne viser så nyder Hope virkelig, at han har fået 35 søskende som tager sig så godt af ham, leger med ham, læser med ham og sørger for han får en masse kærlighed, skriver Anja Ringgren Lovén.

Hun forklarer, at lægerne desværre har opdaget en medfødt tilstand ved Hope, der gør, at drengen har et ufuldstændigt udviklet urinrør, og derfor venter der den lille dreng en operation.

- Det er en operation som lægerne har udført mange gange, så Hope får det hurtigt godt igen, skriver Anja Ringgren Lovén. 

Hun fortsætter:

- Som billederne viser så nyder Hope virkelig, at han har fået 35 søskende som tager sig så godt af ham, leger med ham, læser med ham og sørger for han får en masse kærlighed, skriver hun. 

Se hele opslaget her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Hypospadias is an inborn condition in which one has an incomplete developed urethra. Urethral meatus opens incorrectly...

Opslået af Anja Ringgren Lovén på 26. marts 2016

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

Dagens Gossip