»Mad Men« slutter i 2015

Seriens sidste sæson udvides, så den bliver på 14 afsnit, der sendes i to afdelinger med de sidste syv i foråret og sommeren 2015.

TV-kanalens bestyrelsesformand Charlie Collier peger på, at samme metode blev anvendt med succes, da »Breaking Bad« sluttede fornylig.
Det handler ifølge Collier om at pakke så meget indhold ind i den sidste sæson som overhovedet muligt - ikke om at trække pinen ud. »Vi tror på, det er måden at afslutte en serie med ikonstatus som »Mad Men« på«, siger stationens topchef.

Seriens skaber og chefproducer Matthew Weiner bakker op om den langvarige slutning: »Vi ønsker at drage fordel af denne mulighed for at fortælle en mere indviklet historie i to dele«, forklarer han.

Serien om den amerikanske reklamebranche i 1960erne har inspireret mode og boligindretning over hele verden. Siden starten i sommeren
2007 er dramaet med Jon Hamm, January Jones, Christina Hendricks, Vincent Karthheiser, John Slattery, Kevin Rahm og mange flere på rollelisten belønnet med blandt andet fire Emmy’er og tre Golden Globe-statuetter.

Dagens Gossip