Mad Men-stjerne holder romantisk homobryllup

Skrevet af admin

08/10/2014
I 1950'ernes Mad Men-univers spiller Bryan Batt en hotshot reklamemand og skabsbøsse. I virkelighedens verden har skuespilleren fra den populære dramaserie netop giftet sig med sin partner Tom Cianfich. Det skriver US Weekly.- Efter 25 år sammen har vi endelig smedet lænken, fortæller skuespilleren til magasinet. Tom Cianfich, som er festarrangør, sagde ja til sin skuespillermand ved en borgerlig vielse i New York. Derefter holdt parret en romantisk bryllupsceremoni i grønne omgivelser i New Orleans.- Vi holdt reception under et grønt egetræsloft i det smukke Garden District, fortæller Bryan Batt til magasinet. I bryllupsfesten deltog også flere af Bryan Batts kolleger fra Mad Men-serien. Her i blandt Christina Hendricks, Patricia Clarkson, Christian Le Blanc og Harriet Harris.- Jeg har oplevet mange gode aftner, men denne var den bedste aften i mit liv!, fortæller den nygifte skuespiller.Bryan Batt har sidst kunne opleves på det hvide lærred i det Oscarvindende historiske drama "12 Years a Slave".Newspaq

Dagens topnyheder

I 1950'ernes Mad Men-univers spiller Bryan Batt en hotshot reklamemand og skabsbøsse. I virkelighedens verden har skuespilleren fra den populære dramaserie netop giftet sig med sin partner Tom Cianfich. Det skriver US Weekly.

- Efter 25 år sammen har vi endelig smedet lænken, fortæller skuespilleren til magasinet.

Tom Cianfich, som er festarrangør, sagde ja til sin skuespillermand ved en borgerlig vielse i New York. Derefter holdt parret en romantisk bryllupsceremoni i grønne omgivelser i New Orleans.

- Vi holdt reception under et grønt egetræsloft i det smukke Garden District, fortæller Bryan Batt til magasinet.

I bryllupsfesten deltog også flere af Bryan Batts kolleger fra Mad Men-serien. Her i blandt Christina Hendricks, Patricia Clarkson, Christian Le Blanc og Harriet Harris.

- Jeg har oplevet mange gode aftner, men denne var den bedste aften i mit liv!, fortæller den nygifte skuespiller.

Bryan Batt har sidst kunne opleves på det hvide lærred i det Oscarvindende historiske drama "12 Years a Slave".

Newspaq