Madonna bandlyst fra biografer

Skrevet af admin

14/10/2013
Det er aldrig populært, når nogen hiver deres mobiltelefoner frem i biografen. Det må superstjernen Madonna sande, efter hun er blev bandlyst af den amerikanske biografkæde Alamo Drafthouse, skriver Female First.Efter at have skrevet smser i biografen under New York Film Festival er Madonna ikke længere velkommen i nogen af kædens biografer. - Indtil hun undskylder til filmfans, er Madonna udelukket fra alle Alamo biografer, skriver biografdirektør Tim Leauge på Twitter.Ifølge Leauge var tweet'en i første omgang ment som en joke, men nu siger han til Entertainmentweekley.com, at "Like a Virgin"-sangerinden ikke er velkommen i hans biografer. - Ja, jeg mener det seriøst. Men jeg tror ikke, at det vil påvirke hendes liv, siger han til hjemmesiden. Han siger samtidig, at han skrev tweeten for at pointere, at det er uforskammet at skrive smser under filmfremvisninger.

Mest læste i dag

Det er aldrig populært, når nogen hiver deres mobiltelefoner frem i biografen.

Det må superstjernen Madonna sande, efter hun er blev bandlyst af den amerikanske biografkæde Alamo Drafthouse, skriver Female First.

Efter at have skrevet smser i biografen under New York Film Festival er Madonna ikke længere velkommen i nogen af kædens biografer.

- Indtil hun undskylder til filmfans, er Madonna udelukket fra alle Alamo biografer, skriver biografdirektør Tim Leauge på Twitter.

Ifølge Leauge var tweet'en i første omgang ment som en joke, men nu siger han til Entertainmentweekley.com, at "Like a Virgin"-sangerinden ikke er velkommen i hans biografer.

- Ja, jeg mener det seriøst. Men jeg tror ikke, at det vil påvirke hendes liv, siger han til hjemmesiden.

Han siger samtidig, at han skrev tweeten for at pointere, at det er uforskammet at skrive smser under filmfremvisninger.