Madonna: Derfor dater jeg unge mænd

Skrevet af admin

10/03/2015
Madonna kan om nogen på en og samme tid både forny sig og sætte tiden i stå. Supersangerinden har haft gang i sin non-stop karriere i tre årtier og har ligeledes haft et sprudlende non-stop kærlighedsliv. Men som 56-årig singlemor til fire må "Like a Virgin"-sangerinden kigge efter yngre sager, når hendes hjerte skal slå hårdere, fortæller hun i et interview med New York Daily News. - De fleste mænd på min alder er gifte og har børn. De er ikke date-potentiale, understreger Madonna, der har været gift to gange med henholdsvis skuespilleren Sean Penn og instruktøren Guy Ritchie, som hun fik en søn og adopterede et barn med. Derudover har hun en datter fra et tidligere forhold og adopteret endnu et barn. Med fire børn og en hæsblæsende karriere med et tårnhøjt ambitionsniveau og grænse-søgeri, bliver hendes kommende mand nødt til at være lavet af et særligt stof for at vinde hendes hjerte. - Jeg er en meget eventyrlysten person, og jeg har et skørt liv. Jeg er enlig mor, og jeg har fire børn. Man bliver nødt til at være ret fordomsfri og eventyrlysten, hvis man ønsker at træde ind i min verden, siger Madonna og fortsætter: - Folk, der er ældre og mere etablerede, er ikke ligeså eventyrlystne som nogle yngre mennesker, lyder det fra single-sangerinden, der som 56-årig stadig er glad for at klæde sig sexet på. Til Brit Awards mødte Madonna op i netstrømper og g-streng, og den slags påklædning, har hun tænkt sig at holde fast i. - Jeg passer på mig selv, og jeg er i god form. Jeg kan vise min numse, når jeg er 56, 66 eller 76 år. Hvem skal bestemme hvornår, jeg kan vise den? Det er sexisme og aldersdiskrimination, fastslår Madonna, der også er kendt for sin torpedo-formede 80'er bh. Madonna kommer i forbindelse med sin nyeste albumudgivelse forbi Jyske Bank Boxen i Herning på sin "Rebel Heart"-tour. Newspaq

Mest læste i dag

Madonna kan om nogen på en og samme tid både forny sig og sætte tiden i stå. Supersangerinden har haft gang i sin non-stop karriere i tre årtier og har ligeledes haft et sprudlende non-stop kærlighedsliv.

Men som 56-årig singlemor til fire må "Like a Virgin"-sangerinden kigge efter yngre sager, når hendes hjerte skal slå hårdere, fortæller hun i et interview med New York Daily News.

- De fleste mænd på min alder er gifte og har børn. De er ikke date-potentiale, understreger Madonna, der har været gift to gange med henholdsvis skuespilleren Sean Penn og instruktøren Guy Ritchie, som hun fik en søn og adopterede et barn med.

Derudover har hun en datter fra et tidligere forhold og adopteret endnu et barn. Med fire børn og en hæsblæsende karriere med et tårnhøjt ambitionsniveau og grænse-søgeri, bliver hendes kommende mand nødt til at være lavet af et særligt stof for at vinde hendes hjerte.

- Jeg er en meget eventyrlysten person, og jeg har et skørt liv. Jeg er enlig mor, og jeg har fire børn. Man bliver nødt til at være ret fordomsfri og eventyrlysten, hvis man ønsker at træde ind i min verden, siger Madonna og fortsætter:

- Folk, der er ældre og mere etablerede, er ikke ligeså eventyrlystne som nogle yngre mennesker, lyder det fra single-sangerinden, der som 56-årig stadig er glad for at klæde sig sexet på.

Til Brit Awards mødte Madonna op i netstrømper og g-streng, og den slags påklædning, har hun tænkt sig at holde fast i.

- Jeg passer på mig selv, og jeg er i god form. Jeg kan vise min numse, når jeg er 56, 66 eller 76 år. Hvem skal bestemme hvornår, jeg kan vise den? Det er sexisme og aldersdiskrimination, fastslår Madonna, der også er kendt for sin torpedo-formede 80'er bh.

Madonna kommer i forbindelse med sin nyeste albumudgivelse forbi Jyske Bank Boxen i Herning på sin "Rebel Heart"-tour.

Newspaq