Madonna i tårer til koncert: 'Hvorfor danser og morer jeg mig, når folk græder over tabet af deres kære?'

Den amerikanske superstjerne Madonna var tydeligt berørt ved lørdagens koncert i Stockholm, hvor hun fra scenekanten opfordrede sine mange fans om at bede for ofrene ved fredagens terrorangreb i Frankrig.

Den 57-årige sangerinde afbrød koncerten i Tele 2 Arena i den svenske hovedstad for at holde en seks minutter lang og rørende tale om angrebene i Paris, hvor 129 mennesker forleden mistede livet i flere angreb.

- Jeg har brug for et øjeblik til at anerkende tragedien, de tragiske drab, henrettelser og den meningsløse afslutning af dyrebare menneskeliv, der har fundet sted i Paris, lød det fra Madonna.

De blodige handlinger i Paris var tæt på at få Madonna til at aflyse koncerten i Sverige, lød det efterfølgende fra 'Papa Don't Preach'-sangerinden.

- Hele det her show handler om at hylde livet og forsvare ens rettigheder. Kæmpe for det, man tror på. Det har været svært for mig at komme igennem showet op til dette punkt, da jeg ikke kan glemme, hvad der skete i går aftes (fredag aften, red.), sagde Madonna og fortsatte:

- Det har forstyrret mig hele dagen.

Læs også: Facebook-opslag går viralt: 'Muslimer er ikke mere skyldige i terror, end du er'

- Jeg føler mig splittet. Hvorfor danser og morer jeg mig heroppe, når folk græder over tabet af deres kære, lød det spørgende fra hitmageren med tårer i øjnene.

- Det er præcis, hvad disse mennesker ønsker at gøre. De vil lukke ned for os. De ønsker at lukke munden på os. Og det vil vi ikke tillade dem. Det kommer aldrig til at ske. Der er magt i fællesskab og troen på, at selvom der er meget kaos og smerte, meningsløs vold og terrorisme – ikke kun i Paris – så er der endnu mere godhed i denne verden. Vi er her for at bevise det, lød budskabet fra Madonna.

Se her hele den følelsesladede tale , der blev afsluttet med megahitet 'Like a Prayer' fra 1989:

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip