Madonna: Min eksmand er vild med mig

Skrevet af admin

23/09/2015

Mest læste i dag

Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig, og det gælder i særdeleshed forholdet mellem Madonna og Sean Penn.

Flere årtier efter skilsmissen har den nu 55-årige dobbelte Oscar-vindende Sean Penn taget kontakt til sin ekskone Madonna for at fortælle hende, at han faktisk værdsætter hendes musik.

Det afslørede den Golden Globe- og Grammy-vindende sangstjerne ifølge Us Weekly, da hun for nylig spillede en koncert ved koncertstedet Barclays Center i New York.

- Jeg optrådte på Madison Square Garden forleden aften, og min eksmand var der. Kan I forestille jer det?, spurgte hun publikum til koncerten. 

- Efter koncerten skrev han et brev til mig og sagde, at han endelig værdsætter min musik. Det var jeg glad for, men helt ærligt - 30 forpulede år senere, buldrede Madonna angiveligt fra scenen.

Penn og Madonna havde et meget turbulent forhold og et fire år langt, iltret ægteskab fra 1985-1989, som til sidst kollapsede.

- Han kom også og så mit show ved Madison Square Garden for 30 år siden, men der var han meget vred på mig, fordi jeg havde et for udfordrende kostume på - og det er ikke en gang løgn, lød det fra den 57-årige "Like A Virgin"-sangerinde.

Men de to har flere gange vist sig sammen som gode venner til forskellige arrangementer, og for nylig kulminerede forholdet, da filmstjernen så sin ekskone optræde uden at rase over hende.

Efter parrets skilsmisse i 1989 giftede både Penn og Madonna sig igen.

"Dead Man Walking"-skuespilleren tog turen op ad kirkegulvet med "House of Cards"-stjernen Robin Wright, mens Madonna giftede sig med filminstruktøren Guy Ritchie.

Men lige som parrets foregående ægteskab, endte de nye også ud i skilsmisser.

Madonna kommer til Danmark den 17. november på "Rebel Heart"-verdensturnéen og giver koncert i Jyske Bank BOXEN i Herning.

/ritzau/FOKUS