Madonna undskylder racismebommert

Fredag lagde Madonna et billede op, og lørdag var hun nødt til at sige undskyld. Det har ikke været en stille weekend for popdronningen.

Sagen begyndte, da sangerinden havde delt et billede af sin 13-årige søn, Rocco Ritchie, med sine 1,1 millioner følgere på Instagram. Billede viste Rocco, som var i gang med en boksekamp og var forsynet med hashtagget "#disnigger". Det førte til en storm af kommentarer, hvor Madonna blev beskyldt for at være racistisk.

- Jeg er ked af, hvis jeg har fornærmet nogen med mit brug af "n-ordet". Det var ikke ment som en racistisk bemærkning. Jeg er ikke racist. Man kan på ingen måde forsvare brugen af ordet, skrev popdronningen i en pressemeddelelse lørdag ifølge BBC.

Billedet blev fjernet, da sangerindens følgere begyndte at storme profilen med negative kommentarer, og lørdag valgte sangerinden så at undskylde i en pressemeddelelse.

Madonna har ud over sønnen Rocco tre børn: Lourdes, David og Mercy. De to yngste drenge, David og Mercy, er adopteret fra Malawi. Sønnen Rocco er fra Madonnas ægteskab med den britiske filminstruktør Guy Ritchie. 

Se Madonnas Instagram-profil her: http://instagram.com/madonna

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip