Mads Christensen tæt på fornem tysk triple

Den danske landsholdsforward er klar til at følge sine to tyske mesterskaber med Eisbären Berlin i 2011 og 2012 op med endnu en titel i en af Europas stærkeste ishockeyligaer.

I semifinalen vandt isbjørnene over Krefeld Pinguine med 3-0 i kampe, mens de i kvartfinalen besejrede Hamburg Freezers 4-2 (i DEL spilles bedst af syv kampe i kvartfinalen og bedst af fem i semifinale og finale).

Mads Christensen er i storform og har lavet syv point (fem mål og to assists) i de ni playoff-kampe, og det lover også godt for det danske VM-hold.

- Jeg føler, jeg bliver bedre og bedre for hver kamp. Det tætte program i playoff med tre-fire kampe om ugen passer mig godt, siger han til sporten.dk

- Vi har spillet godt mod Hamburg og Krefeld, men det bliver sværere i finalen mod Kölner Haie. De blev nr. 2 i grundserien mod vores fjerdeplads og må betragtes som lille favorit.

Næste år konfronteres Mads Christensen med tre landsholdskolleger, når Eisbären møder Hamburg Freezers. Daniel Nielsen og Julian Jakobsen får nemlig følgeskab af Morten Madsen fra Modo.

Mads Christensen ser også frem til VM, hvor Danmark har noget at revanchere efter skuffelsen i OL-kvalifikationsturneringen i februar.

- Jeg var skuffet over holdet, men også over mig selv. Flere af os, der skulle være gået i spidsen, var der ikke 100 procent, erkender han.

- Men nu er OL historie, og vi kigger fremad. Det er et topmotiveret hold, der kommer til VM for at vise, at vi er bedre end i turneringen i Vojens.

 

 

Dagens Gossip