Mads Mensah skifter til Rhein-Neckar Löwen

Den danske håndboldlandsholdsspiller Mads Mensah Larsen skifter fra den kommende sæson Aalborg Håndbold ud med Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga.

Dermed bliver han klubkammerat med landsholdets målmand Niklas Landin og følger samtidig i hælene på sin træner, Nikolaj Jacobsen, der overtager ansvaret for den ambitiøse tyske klub efter sommerferien.

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med den bedste liga i verden - den tyske Bundesliga. Rhein-Neckar Löwen er samtidig en af de førende klubber i Tyskland, siger Mads Mensah Larsen i en pressemeddelelse.

I Aalborg er man klar over, at det er en stor svækkelse at miste den EM-aktuelle danske landsholdsspiller.

- Vi er naturligvis kede af at miste en så dygtig spiller som Mads Mensah Larsen, men samtidig er vi stolte af den udvikling, som han har gennemgået i sin tid her i Aalborg Håndbold, siger klubbens direktør Jan Larsen.

- Allerede i den første sæson kulminerede det med et dansk mesterskab, og efterfølgende har især hans fantastiske spil igennem hele efteråret i blandt andet Champions League gjort ham attraktiv for mange af de største klubber i Europa, siger Jan Larsen.

Mads Mensah Larsen er i øjeblikket sammen med det danske landshold i gang med at forberede sig til de kommende ugers EM på hjemmebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip