Mads Mensah tog revanche: Jeg har haltet lidt efter

Mads Mensah Larsen stemplede for alvor ind i EM-turneringen med otte scoringer i onsdagens sejr på 32-23 over Island.

Playmakeren fra Aalborg føler, at han havde lidt at rette op på i den på papiret betydningsløse kamp mod islændingene.

- Jeg ville gerne selv forbedre nogle ting før kampen mod Island. Jeg ville gerne tage nogle flere skud, for jeg synes, at jeg stort set har haltet efter i hele turneringen, siger Mads Mensah Larsen.

- Det var dejligt at få en kamp, hvor jeg følte, at der var lidt mere plads til at tage chancer, så man kunne komme ordentligt i gang. Jeg tror, at der var mange på holdet, der havde det på samme måde, siger playmakeren, der scorede de fire første danske mål.

Mads Mensah Larsen glæder sig over sin store kamp, der gør, at han personligt går ind til semifinalen på fredag mod Kroatien med masser af selvtillid.

- Personligt betyder det, at jeg tager lidt mere selvtillid med mig, og at jeg tør tage lidt større chancer. Chancer, som jeg ville tage hjemme i klubben, men som jeg ikke er helt tryg ved at tage her, siger han.

Ulrik Wilbek har to gange skiftet ud i EM-truppen, og Mads Mensah Larsen har været usikker på, om han ville blive på EM-holdet.

- Jeg har jo prøvet at blive skiftet ud før ved sidste års VM, og det skaber lidt usikkerhed, men det er ikke noget, jeg har spekuleret på, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip