Mads Mikkelsens kone: Vi vil have ham hjem

Det er ikke kun i Danmark, skuespilleren Mads Mikkelsen har bragende succes. I øjeblikket er han nemlig i Canada, hvor han er i gang med at indspille den amerikanske tv-serie "Hannibal". En serie, der er så populær, at det i øjeblikket diskuteres, hvorvidt man skal optage endnu en sæson af den.

Men succesen i udlandet betyder, at det ikke er meget, Mads Mikkelsens familie får ham at se.

- Vi har jo været vant til det, for han har været rigtig meget væk. Men selvfølgelig er det eskaleret med "Hannibal", for det er jo fast arbejde. Jeg vil sige, at jeg bliver ikke ked af det, hvis den ikke fortsætter. Men det er helt personligt, fortæller hans kone, Hanne Jacobsen til Newspaq.

Hun er dog ikke sikker på, at hendes husbond har det på samme måde.

- Han vil jo ikke sige nej til en succes, så han vil nok synes, at det er ærgerligt, hvis den ikke fortsætter. Men vi vil gerne have ham hjem, siger hun.

Men selvom det er hårdt at undvære ham, så har hun også fundet lyspunkterne i at have en mand, der er så meget i udlandet.

- Der er også mange glæder ved det. Vi rejser meget, og Mads er glad, og der er jo også nogen, der ikke har noget at lave. Så vi skal ikke pive. Men vi vil gerne have ham hjem, siger hun.

I første omgang kan hun glæde sig til foråret, hvor Mads Mikkelsen igen er på dansk jord.

- Han kommer hjem i april og er hjemme et halvt år, fortæller Hanne Jacobsen, der holder tæt kontakt til sin mand mens han er i Toronto.

- Vi er på Skype og på Viper og alt det gode, siger hun.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip