Mænd afslører: Disse 5 ting gør en kvinde god i sengen

Skrevet af Redaktionen

26/04/2016

Dagens topnyheder

Har du svært ved at lure, hvad din mand ønsker sig af dig under jeres hyrdetimer? Måske har han sagt det, men du har svedt det ud, fordi din hjerne konstant kredser om børn, tøjvask, rengøring og indkøb.

Men heldigvis er det aldrig for sent at komme tilbage på sporet i jagten på at behage sin partner, mens man også selv nyder godt af anstrengelserne.

Læs også: Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Dagens.dk har samlet en liste af kvaliteter, som mænd sætter pris på kvinder besidder i kampens hede i sengen:

1. Tag initiativ. Mænd kan godt lide handlekraftige kvinder, der tager styringen. Både når det kommer til at lokke den anden part med ind i sengen, men også under selve akten - foreslå en bestemt stilling eller rør ved din mand et sted, du ved, han kan lide.

Læs også: Ny forskning: Så ofte skal du gå i bad

2. Flirt løs. Både inden, under og efter sex elsker mænd, at deres kvinder storflirter med dem. Brug øjnene til at sende frække budskaber og glem ikke, at hele din krop også kan få ham til at blive lummer og få endnu mere lyst til dig.

3. Slug klatten. En god omgang oralsex går man sjældent galt i byen med, men der er en lille detalje, som mænd sætter pris på. De elsker, når kvinden sluger spermen, og ikke bare fjerner hovedet, så snart manden kommer. 

Læs ogsåKvinder afslører: Disse 5 ting gør en mand god i sengen

4. Overrask ham. Prøv noget nyt i sengen. Missionærstillingen er ikke at kimse af, men der er også mange andre gode stillinger, som du kan bringe i spil - lav evt. lidt research på nettet. Du kan også med fordel flytte sexakten ud af soveværelse og vær spontan, når I er ude. Dyrk sex på flytoilettet, i skoven eller på stranden. 

5. En venskabelig trekant. De færreste mænd tør nok at indrømme overfor konen, at de ville ønske, at hun tog sin veninde med i soveværelset. Men hvis du og din veninde er friske på at opfylde det ønske, så vil han formentlig slå til med det samme.  

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: