Mænd dømt for at tatovere kæmpe penis på anden mands ryg

Det er en noget usædvanlig sag, der nu er faldet en afgørelse i, skriver den australske avis Queensland Times i dag.

Sagen drejer sig om to mænd, der efter en ordentlig druktur tatoverede en kæmpe penis på ryggen af en tredje mand. Uden han vidste det.

Tilbage i oktober 2010 havde  de tre mænd siddet og drukket en del øl hos en af de tre, en 24-årig mand, der samtidig drev en lille tatoveringsforretning.

Under druklaget fik den 24-årige mand sammen med kammeraten, en 23-årig mand, overtalt den tredje mand til at få en stor tatovering på ryggen.

Denne mand, der er invalidepensionist, sagde ja tak til at få tatoveret en drage og en tiger på ryggen, men sådan gik det altså ikke.

I stedet tatoverede de to mænd en 40 centimeter lang penis med testikler og en underlødig tekst på invalidepensionistens ryg.

Det opdagede manden, da han nogle timer senere så sig selv i spejlet.

SE OGSÅ: Billeder fra EM i nøgenfodbold for kvinder

Han blev så sur, at han gik til politiet, og begge mænd har nu fået dom for at legemsbeskadigelse på invalidepensionisten.

Den 24-årige fik allerede sin dom i 2011, mens den 23-årige mand nu ved retten i Ipswich i Queensland har fået 12 måneders fængsel for den grove joke.

En smule trøst har der dog været til den uheldige invalidepensionist. En lokal tatovør har nemlig forbarmet sig over ham, og gratis har han forsøgt at slette og skjule den enorme penis på ryggen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip