To mænd dømt for voldtægt af 15-årig pige

To mænd på henholdsvis 20 og 24 år er ved retten i Nykøbing Falster blevet idømt henholdsvis et år og seks måneder samt fængsel i et år og ni måneders fængsel. Den 24-årige, der er bulgarsk statsborger, blev udvist af Danmark for bestandig.

Mændene blev dømt for voldtægt af en 15-årig pige i Nakskov den 27. juli sidste år.

Den unge pige havde sammen med nogle veninder været sammen med de to unge mænd, som dengang var henholdsvis 18 og 22 år.

Tidligt på natten endte de tre unge piger og de to unge mænd i en lejlighed i Nakskov, men de to af pigerne forlod relativt hurtigt lejligheden, idet de ikke brød sig om stemningen. Den tredje pige forblev imidlertid i lejligheden, og her forbrød de unge mænd sig imod pigen ved at gennemføre samleje og have oralsex med hende.

Pigen sms’ede til sine veninder om at komme hende til hjælp og det lykkedes hende at slippe væk fra lejligheden. De unge mænd erkendte at have haft sex med pigen, men hævdede, at det var frivilligt.

Retten lagde dog vægt på pigens forklaring, som blev understøttet af venindernes forklaringer.

Sagen trak ud, fordi den bulgarske statsborger under sagen stak af til Bulgarien og måtte udleveres til den straffesagen i Danmark.

Begge de dømte ankede på stedet til frifindelse.

Dagens Gossip