To mænd fængsles for drab og drabsforsøg med motocross i Havndal

En dommer ved Retten i Randers har efter et næsten fire timer langt grundlovsforhør valgt at varetægtsfængsle to mænd på 24 og 25 år i fire uger, bekræfter Østjyllands Politi.

De to mænd er sigtet for både drab og drabsforsøg ved natten til onsdag at have påkørt to mænd på henholdsvis 40 og 44 år gentagne gange med en motocross-motorcykel på Udbynedervej i Havndal ved Randers.

Den 40-årige Brian Rejmer blev dræbt, mens den anden blev kørt til hospitalet, hvor han var uden for livsfare, men alvorligt kvæstet.

- Den foreløbige efterforskning viser, at de to forurettede formentlig er blevet påkørt med en motocross-motorcykel, hvorefter de er blevet tildelt flere spark og slag, skrev Østjyllands Politi i en pressemeddelelse inden grundlovsforhøret.

De nægter sig begge skyldige i sigtelsen, oplyser deres forsvarer, Mogens Freinsilber, ifølge Randers Amtsavis.

Anklager Mai Buch bad inden grundlovsforhøret om, at dommeren lukkede dørene for offentligheden. Argumentet for det var blandt andet, at der stadig er vidner, som ikke var afhørt.

Dommeren valgte ifølge Randers Amtsavis at imødekomme anklagerens anmodning, hvorfor det ikke har været muligt for tilhørere og journalister at høre, hvad de to mænd har forklaret i retten.

I løbet af natten til onsdag anholdt politiet fire mænd, men kun to af dem blev altså stillet for en dommer onsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip