To mænd fængslet: En erkender kæmpe skunklaboratorie

To mænd på 34 og 31 år er ved et grundlovsforhør i Retten i Odense blevet varetægtsfængslet for at fremstille og sælge skunk. Det skriver Fyens Stiftstidende.

De er blevet fængslet frem til henholdsvis 5. januar og 22. december.

Mændene blev anholdt mandag, efter at politiet havde fået et tip om en større skunkproduktion i en lagerhal på Middelfartvej i Bolbro i det vestlige Odense.

Den 34-årige mand har ifølge Fyens Stiftstidende erkendt, at det er hans skunklaboratorie. Men han afviser at have fremstillet den mængde, som han er sigtet for. Derudover siger han, at han har haft laboratoriet alene.

Den 31-årige mand har derimod nægtet kendskab til fremstillingen af skunk ifølge avisen.

De to mænd er blandt andet sigtet for at have dyrket 2464 cannabisplanter og -stiklinger, som skønnes at være blevet til omkring 100 kilo skunk, der skulle sælges videre. Det fremgår ifølge Fyens Stiftstidende af sigtelsen.

Skunklaboratoriet var bygget op inde i en 700 kvadratmeter stor lagerhal. Her fandt politiet omkring 2000 skunkplanter.

Der er tale om et af de største fund, Fyns Politi har gjort i en skunksag.

- Vi havde fået et tip om, at der foregik skunkproduktion på stedet, og efter en kort efterforskning kunne vi så skride til anholdelse og sigte de to mænd, sagde vicepolitiinspektør Jens Langdal i en pressemeddelelse mandag.

Begge de anholdte har fået ransaget deres bopæl i forbindelse med efterforskningen. Politiet forventer ikke, der vil ske flere anholdelser i sagen.

Dørene til grundlovsforhøret blev tirsdag lukket af hensyn til politiets videre efterforskning.

/ritzau/

Dagens Gossip