Mænd i chok: Kvinder afslører sjovt men hemmeligt problem mellem benene

De fleste mænd har nok haft fornøjelsen af en vaske ægte skedeprut i en fræk stund, men hvor mange mænd kender til endnu en slags skedeprutter?

Tilsyneladende ikke mange, for det er ikke noget, kvinder frivilligt bringer på banen i mænds nærhed, hvis man skal tro læserne på det amerikanske sociale medie Reddit.

Læs ogsåNår du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Her har en frimodig kvinde, som går under navnet waitokwhat, startet en tråd i weekenden, hvor hun beretter om den anden slags skedeprutter, som jævnligt hjemsøger kvinder på morsom vis.

- Har I nogensinde prøvet at slå en prut, som flyver forbi vaginaen og får skamlæberne til at blafre?, skriver hun i forummet “TwoXChromosomes” og uddyber:

- Og så tænker man: Er den der stadig? Skal jeg bevæge mine ben, så prutten kan blive befriet fra min vagina?.

Og det spørgsmål blev startskuddet til, at mange kvinder kom til tasterne for at dele deres erfaringer med de famøse skedeprutter - de almindelige skedeprutter går under navnet “queefs” på engelsk.

- Jeg var på en restaurant, hvor kvinden i båsen ved siden af mig sagde alt for højt: I går pruttede jeg så hårdt, at min kusse klappede, skriver en anden kvinde ved navn MoneyTreeFiddy på Reddit.

Læs ogsåSådan opdager du et hjerteanfald en måned før det sker

Flere overraskede mænd byder også ind i debatten for at forstå, hvad der er op og ned denne komiske afsløring. De troede, de var velinformerede på området, men kvindekroppen er åbenbart ikke sådan at lure.

Det viser sig dog, at mænd kender til et lignende fænomen, når de prutter. Deres testikler kan nemlig også blafre, når de slipper en vind.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip