Mænd smurte 'lort' i ansigtet på 4-årig i racistisk angreb - ingen greb ind

En bedstemor og hendes barnebarn blev skræmt godt og grundigt, da en voksen mand overfaldt det fireårige barnebarn og smurte hendes ansigt ind i noget, der til forveksling lignede afføring mandag eftermiddag. Det skriver Metro.

Bedstemoderen blev skubbet ned af gaden i en kørestol af sin datter, som også havde sin 18 måneder gamle søn med udover datteren. Moderen og sønnen måtte hjælpeløst se til, mens overfaldet varede, og omkring 20 fuldvoksne mænd grinende heppede og ellers forholdt sig passivt.

- Han prøvede også at gøre det ved med min mor, hvilket de tilstedeværende bare heppede af. Nu er min niece alt for skræmt ti at gå ind i centrum igen. Ingen gjorde noget under overfaldet. Det er fuldkommen afskyeligt, siger en vred onkel, Tayyib Nawaz, om overfaldet, det fandt sted i den britiske by Worcester.

Moderen til den fireårige mener selv, at overfaldet er en hadforbrydelse, der "skyldes", at kvinderne bar tørklæde og asiatisk udseende tøj.

Sagen er meldt til politiet og gruppen af mænd blev efterfølgende nægtet adgang til den pub, de stod foran, da overfaldet skete.

Læs også: Groft overfald på børnehavebarn: 4-årig dreng slået i jorden foran zoologisk have

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip