Mænd, som chikanerer kvinder på nettet, er tabere, viser ny forskning

Det kommer næppe som en overraskelse, at mænd der chikanerer kvinder på nettet har deres egne problemer. Men nu er det slået fast én gang for alle, at de er nogle kæmpe tabere - bogstaveligt talt.

To forskere ved University of New South Wales og Miami University har siddet og observeret 163 omgange af skydespillet Halo 3, som man spiller online mod andre ukendte spillere, skriver Waskington Post.

Læs også: Mand bedøvede kæresten, så hun ikke forstyrrede hans computerspil

Imens spillerne lystigt nakkede aliens, holdt forskerne øje med, hvordan de talte til hinanden imens, og de fandt ud af, at mænd der var dygtige til spillet talte rimelig ordentligt til alle deres medspillere.

Til gengæld havde de mindre dygtige mandlige spillere end tendens til at tale grimmere til de kvinder, de mødte gennem spillet.

Det er altså taberne, der chikanerer kvinder på nettet.

Læs også: Far tvinger søn til at smadre sin Xbox på grund af dårlige karakterer

En af forskerne, Michael Kasumovic, mener, at det skyldes, at kvinder er begyndt at infiltrere et miljø og et hieraki, der tidligere kun bestod af mænd (95 pct. af spillerne af Halo er mænd), og det betyder, at de mindre dygtige mænd føler sig truede, fordi de ikke vil tabe til en kvinde.

Med andre ord: din mor havde ret, da hun lærte dig, at usikre mennesker mobber.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip