Mærkelig forklaring: Paul McCartney aflyser koncerter i Horsens

Eks-Beatlen Paul McCartney aflyser nu de to plalangte koncerter i Horsens.

Koncerterne var planlagte til henholdsvis den 30. juni og 1. juli, men de er nu udskudt til senere.

Selve årsagen til aflysningen lyder noget underlig og uforståelig, men den går på, at Paul McCartney er ved at sætte en ny koncertturné op.

Og i den forbindelse er det så åbenbart bedre at flytte koncerterne i Horsens til nye datoer.

- Det er blevet besluttet at udskyde Paul McCartney´s planlagte koncerter i Horsens den 30. juni og 1. juli 2012, så flere datoer kan tilføjes til en ny turné, for at imødekomme den store efterspørgsel. På grund af produktionens størrelse og hans arbejde med et helt nyt show, giver det mere mening, at flytte de kommende enkeltstående koncerter til helt nye datoer, der vil blive annonceret senere, lyder den officielle forklaring.

Selv beklager verdensstjernen aflysningerne.

- Jeg er ked af den skuffelse dette vil forårsage, og jeg ved, at folk glædede sig meget til koncerterne, men vi skal nok råde bod på det senere, siger han.

Pauls “On The Run” turné har i år bragt ham rundt i Europa og Sydamerika, hvor han blandt andet spillede for 250.000 mennesker til et stort, udendørs arrangement i Mexico City.

Efterspørgslen for Pauls koncerter har aldrig været større end i 2012, hvor han for nylig afsluttede jubilæumskoncerten for Dronning Elisabeth, og næste måned spiller Paul en central rolle ved åbningen af De Olympiske Lege i London.

Da der i øjeblikket ikke er fastsat nye datoer, refunderes købte billetter i henhold til de almindelige regler.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip